Oh, torsdag!

Är inte skolan helt underbar på torsdagar? Man börjar 9.25 (jag kommer ALLTID försent!) och slutar...faktist så har vi inte någon speciell tid vi slutar, men mellan 15.30 och kvart i brukar det va. Läraren säger att han inte heller vet när vi slutar, vi kommer och går som vi vill. Eller iallafall går.

Ekonomi, något av det roligaste man kan hålla på med! Utbud, efterfrågan, marknadsekonomi o.s.v. Känner ni inte hur det rycker i munngiporna när ni läser orden? Erkänn!

Geografi, finns det något intressantare?? Jag skulle inte tro det! Naturkrafter är så coolt!

Men iallafall så va höjdpunkten på dan såklart musiken. Jag och två andra hade redan spelat in våran låt, så vi fick gå ner i källan och jamma. Jag på sång, som lät sådär! Svår låt, No Woman No Cry. Är det nån som kan mer än själva refrängen?  Nä, precis...
Men det lät otroligt proffsigt efter ett tag. Sen fick vi hjälp av Marianne och Mathilda på piano, och plötsligt lät vi som ett band! Bra jobbat SMIP08! Bra jobbat! I löv min klass!

När skoldagen sedan va slut visste jag inte om jag skulle hälsa på min mormor som ligger på sjukhuset eller om jag skulle åka hem. Då kanske ni tänker: "öö, hälsa på din mormor kanske! Dööööh"! Men jag satte mig på bussen iallafall och tänkte: "Vi ska till Thailand vid jul, så inget kommer hända! Inget kommer hända"! Och jag vet att inget kommer hända, för mormors tid är inte kommen än! Så det så!
Jag tänkte bjuda på en bild på henne (t.v.) och hennes syster (t.h.):


Gulliga va?

Nej, nu vet jag inte vad jag ska göra! Kanske skriva lite på en låttext som jag håller på med, kanske plugga. Kanske sitta kvar vid datorn, kanske plugga. Kanske plugga, kanske plugga. Nej vet ni vad!? Jag har ingen aning!

Men jag hoppas att ni alla mår bra och jag tänkte be om en tjänst. Alla som läser bloggen, inlägget eller bara har vägarna förbi kan väl kommentera. Då kan jag se om jag sitter här och skriver till mig själv, eller om det är någon som faktist läser :)
Hare bra, bättre, BÄST! Vi ses!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul blogg men de där "jag har en dröm" är på tok för jävla... vet inte.

2009-02-05 @ 18:09:47
Postat av: Anonym

tjolahopp,jag läser nån gång ibland blir det väll,du e bäst!! KRamaR!!<3

2009-02-05 @ 18:25:56
Postat av: long

de där me geografi håller jag med om..hoppas det blir bra med din mormor:) kram<3

2009-02-06 @ 08:49:39

Kommentera här mina vänner:

Namn:
Kom ihåg mig

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0