Lördag

Idag var som sagt Martin här och vi hade vårt första gigg. Det gick jättebra, så vi har bestämmt oss för att satsa på "bandet". Vi har ju just nu bara trummor, el/akustisk gitarr och sång. Jag tyckte iallafall att det lät grymmt när vi lirade Ur So Gay av Katy. Jag ska försöka ta mig hem till honom en gång i veckan så vi kan träna, och vi har ett mål! Om ett år....! Mer säger jag inte. Ohh, spännande!
Eftersom vi inte har några trummor än så satt Martin och slog på en upp-och-ner-vänd soppkorg, en Harry Potter-bok och ett grytlock som vi hängt upp i lampan. Om det lät bra, då måste det ju låta bra med riktiga trummor!

Ha en bra helg!
Amanda

Music Iz My Drug!

Ja, jag ska försöka sluta ändra design! Men nu är ju Katy-designen borta, lucky all you HATERS där ute! Ni HATERS vet inte vad bra musik är, inte ens om den skulle hoppa fram och mörda er en vacker sommarkväll!
Dagens händelser:

*Skola - helt okej faktist. Jag menar jag går på Rosendal, man kan inte ha tråkigt. Okej, ironi, men iallafall bättre än mina förra skolor fo´sure! (Sorry 9b:1<3)

*Bussen hem - Joro. Snackade med Martin och han sa att han skulle komma till oss imorn. Yey!

*Planer - Jag frågade Martin om han och jag skulle starta band. Han va jättepå! Han är lagom bra på trummor! Han har det i sig. Sen jag på gitarr såklart, och sång. Vi blir typ som Ting Tings : En sångare och en trummis! Ting Tings är riktigt bra så det är väl okej. Men om du kan spela bas eller keyboard, hör gärna av dig. Såklart får du höra av dig om du inte kan spela och bara vill ha skoj, för det är det som är grejen. Och SÅKLART får du vara med om du tycker Martin är snygg. Han kommer tycka du är snygg också, hur du än ser ut. Han tänder på allt och alla!
Jag har alltid velat spela i band så jag hoppas det blir av!

*Katy Perry - Jaaaa.....

*Gitarr - Går upp efter maten och sätter mig på mitt rum, låser dörren och börjar klinka. Håller på med en låt just nu som jag vill ska bli klar!

*Fira - Det är helg!

Det är nog allt. Nästa vecka får jag träffa alla igen, hemma hos Cessan. Ska bli skoj!
Just det, jag fyller snart! Mamma och Pappa (och Göran...) ska vara borta dagen jag fyller så jag funderar på att utnyttja det och ha nån slags "fest". Nån som känner sig manad att komma? Kan bli kul.

Nej nu måste jag gå, Oskar ska spela sitt jävla WoW! TÖNT (som dig Anonym)!

Vi ses allihopa!
Amanda

Blogg

Länkar till världens coolaste blogg! Katy Perrys blogg Kitty Purrys!

Vad händer med Amanda Söderberg!?

Idag spelade jag upp min låt på musiken för dem i klassen. Jag fick en kommentar från Miranda: "Du va bäst, Amanda!" och från Marianne: "Asså jag typ fick din låt på hjärnan!" och från Tomas: "Fan va bra du sjunger!".
Det är kul att man uppskattas när man gör det man gillar bäst! Spela min musik för andra. Och jag kom just på att det här var första gången jag spelade upp en av mina låtar för massa personer (förutom min vänner då då). Om jag ska vara ärlig så var jag inte så nervös innan. Jag tänker inte så mycket på vad det är jag ska göra så brukar inte bli nervös. Jag bara kör mitt race! Sen efter ville jag bara upp och köra mer.
Men på tisdag blir det allvar, då ska jag spela upp den för hela klassen! Hjäääälp!
Såklart så var ju alla andra riktigt bra också! Riktigt kreativ klass med bra låtar!

Sist vill jag bara säga att jag håller på att bli CRAZY! That´s right! And the reason is....ni gissade rätt! Katy! Vad gör hon med mig egentligen? Jag är fast! But it feels GOOD! Citerar Brittan: "You drive me crazy, I just cant sleep. I´m so exited. I´m in to deep. Oh, crazy. But it feels allright. Baby, thinking of you keeps me up all night!"
Stämmer precis!

Vi ses!
Amanda

AAAH!

Nu har den kommit! Bilden på mig och Katy Perry! KATY PERRY!

Us Girls We Are So Magical!

Kom igen! Give A Chick A Chance! Jag försöker ju bara blogga, måste du hacka på allt jag skriver? Jag fattar inte! Katy Perry är enligt mig världens bästa låtskrivare. Vad du tycker skiter jag fullständigt i! Måste alla tycka som dig? Aldrig att det kommer hända! Och vem fan säger att man önskar att någon såg ut som Pamela Anderson? Hon är ju fejk hela hon! Hon har inget att komma med förutom hennes operationer och inplantat!
Om jag älskar Katy Perry och hennes musik så låt mig göra det!

Som ni märker så har Anonym varit framme igen! Hans/hennes kommentar tog jag bort eftersom jag tyckte den var så otroligt onödig och töntig, precis som han/henne själv!

Idag har det inte hänt så mycket. Åkte till skolan fast jag inte hade någon lektion innan föräldrarmötet (vilket jag fick veta sen) så jag åkte hem igen. Nu sitter jag bara här och...tjae lyssna på Katy! Jaizze, vilken förvåning!

Nej nu ska jag hitta på någon annat, typ PS3! Yes, you heard me!

Vi ses!
Amanda

Feels like I´m on Drugs!

Jag fattar det inte! Jag har blivit galen! I Katy Perry! Hon är så underbar så det finns inte! Konserten va bäst, men att få träffa henne efter va något av det bästa som hänt mig någonsin. Tänk att få träffa sin idol! Asså jag är inne i nån slags saga kallad PerryMania! Jag har lust att riva ner alla afficher i mitt rum och bara ha en med Katy Perry! Jag lyssnade igenom hennes skiva idag bara sådär. Och som ni ser har jag ändrat min design till Katy Perry (det kommer gå över, så klaga inte på att jag ska byta). Det känns så härligt, konstigt, övernaturligt! Jag är så stol över att jag kan säga att jag har kramat Katy Perry. Jag har skakat hand och pratat med henne. Hon kom tillochmed ihåg vad jag hette! Det är otroligt. Jag har tagit kort med henne också med det kommer senare! Här kommer lite bilder iallafall:

Här är en på Katy under konserten! Hon är så gullig när hon skratta I must say!


Katy efter i rummet där vi träffade henne! När det här kortet togs svävade jag bland molnen!



Till sist tänkte jag dela med mig av en video på när Katy skulle visa sina skillz i svenska! Asså jag fattar inte hur hon kan vara en sådan person som hon är! Hon är världens bästa textskrivare, hon sjunger bra live och på skiva, hon är ROLIG, lugn, snäll och helt underbar! Hon är för bra för att vara sann!
Aja, här är Katys skillz och låten Hot N Cold!

Desperat!

Jag fattar inte att ingen vill gå med mig på Katy Perry! Eller alltså jag förstår ju om man inte kan, p.g.a. pengar. Men jag har sänkt priset till 250 kr! Jag kan inte hitta någon och här sitter jag med 3 extra biljetter och ingen att gå med! Jag får panik! Snälla, nån!?
Imorgon händer det iallafall. Jag har inte hört något mer från de i Sthlm om hon kommer eller inte, men jag tror det! Jag är så nervös så det finns inte! Plus att jag är taggad på att köa i flera timmar innan och för att jag typ måste gå hem sen för det inte går några tåg! Aah, sen gympa 8.30 på måndag. Palla?

Nu måste jag trakassera några fler av mina vänner för att få med dem!

See ya!
Amanda

Fredag

Här sitter man och är trött efter en hel dag på Fyrishov. Skönt att få tankarna på annat. Jag vill inte att Katy ska vara sjuk på söndag! Nej!
Aja, det blev ävntyrsbad, hopptorn och isbad. Isbadet var självklart det bästa. Så kallt! Så skönt! Men vissa andra vågade ju inte ens gå ut!
Nu kollar Tómas, Henrik och Martin på världens töntigaste, dåligaste och mest ovärda film: "Smala Sussie"! Så dålig film! Usch!
Nej, jag kanske ska kolla lite. Eller inte!

Bajbaj!
Amanda

NEJ!

Nu är jag så jävla närvös så det finns inte! Antingen kommer jag få träffa Katy Perry, eller så kommer jag inte ens få se henne! Det skulle vara så typisikt! Asså jag fattar inte, jag håller på att darra sönder!!
Jag som blev så glad, som aldrig vinner något! Sen kanske det inte blir något alls för att hon är sjuk! SNÄLLA LÅT DET INTE HÄNDA!


Vi ses! Håll tummarna med mig!
Amanda

Daaaaarrarr!

Okej, jag och Tómas sitter på bussen för att åka hem till honom. Då börjar det ringa, jag tar upp mobilen och ser att det är ett nummer jag inte känner igen. Jag svarar och rösten säger att han ringer från nått musikbolag. Jag ba, okej. Och så säger han att jag vunnit en tävling. Jag hade vunnit två biljetter till Katy Perry och jag skulle få TRÄFFA HENNE EFTER! Jag blev helt stumm. Typ hela bussen kollade på mig! Tómas kollade på mig och jag mimade orden OMG mot honom. Han så helt förvånad ut. När jag sedan lämnat min mail och lagt på vänder jag mig mot Tómas och säger: "Du kommer inte tro det här!" Jag berättar om tävlingen och att jag vunnit. Han ba ofta! Men jag bestämde mig för att det inte va sant och att jag skulle kolla upp det på datorn när vi kommit fram.
Så här sitter jag nu och darrar, jag har fått ett mail som bekräftar att jag ska få träffa henne och jag är så jävla nervös! Asså fattar ni! KATY PERRY! OMG!

Ikväll blir det bowling, men jag kommer bara tänka på en sak!

Vi ses!
Världens gladaste Amanda!

Alla hjärtans dag!

Fösta dagen på lovet har varit riktigt skojj! Va på Nickis idag med Theo och Tómas. Otroligt kul! Har precis kollat på Melodifestivalen. Amy gick ju inte vidare!

Annars har det inte hänt så mycket, bara att jag fått fler treviga kommentarer från Anonym som jag tänkte svara på:
"Den där killen" är min kusin och om du inte gillar bilderna på honom så kolla inte på dem då. Jag vet ju att du har svårt med saker, men att inte titta kan inte vara så svårt! Och nej, jag gillar inte tjejer, jag gillar Jennifer Aniston!
Men jag måste säga att det är kul att ha en fast läsare. Omogen, men du hänger med! Man tackar!

Nu ska jag försöka stå ut med smärtan jag fått efter Nickis!

Byebye!
Amanda


Du är en ängel, det vet jag!

Just det, vill bara säga att Erika Gunnarsdotter, du betyder mycket!! Även om vi nästan aldrig ses så skulle jag inte vara här just nu utan dig!
Träffa dig idag och vi pratade i 5 minuter. Under dessa 5 minuter fyllde du mitt hjärta med så mycket värme att jag skulle kunna gå utan jacka i flera dagar! J
Jag vet att du förmodligen inte läser det här, men who cares! Du vet vad du betyder för mig!


Fredag den 13:e

Idag hade jag spanskaprov! Fatta bra det gick, lixom vad är grejen med Fredag den 13:e? Nerå men jag tror faktist på sånt, men inget har hänt...än!

Just nu är jag hos kusinerna, Theodor sover, Saga gör...inget, och Tómas äter Palamo (?). Det smakar apelsin, fast ändå inte! Vi "kollar" på Let's Dance! HEJA KITTY säger jag bara!
Imorgon blir det till att sörja en ensam alla hjärtans dag, träffa Dilan och gå ner på stan med Tómas och ragga! Yey!

Kommer nog inte blogga så mycket under helgen, men ska försöka!
 
Här buder jag på en bild på Saga och Theo! Gulligast


Jen A

Idag fyller då världens coolaste Jennifer Aniston år! Första gången jag såg henne var jag fast! Alla säsonger me Friends och 8 filmer med henne finns i min hylla! Hon är grym! Och för att inte tala om att hon är snygg! Hon fyller alltså 40 år! Om det är plastikoperation eller naturligt skiter jag i! Här är hon:


I like!

(Anonym om No Hate!:
Du svarade inte ens på det ja skrev.
Visst du kanske dricker för att du älskar att visa att du finns.
Jag dricker för jag gillar känslan.

Svar: Och du är forfarande anonym!)


Vi ses!
Amanda

No Hate!

Okej, visst uppskattar jag att det är många som läser min blogg och så! Men hur jävla feg får man vara om man har synpunkter på det jag skriver och är anonym!? Det är klart jag vet att ALLA tonåringar inte röker, dricker och/eller snattar! Och att det finns andra anledningar till att dem i så fall skulle göra det. Det jag menade var ju att alla på nått sätt är beroende av uppmärksamhet från våran omgivning. Snälla! Och det där med texten i slutet av mina inlägg, BIG DEAL! Det är väl iallafall min blogg! Jag håller fast vid den! Du får gärna fortsätta läsa och kommentera, men snälla våga då stå för vad du säger.
(Och jo, många som är med i Melodifestivalen är med för att dem vill ha uppmärksamhet. Majoriteten av dem som är påväg utför i sin karriär vill ha en plats i programmet för att inte bli bortglömda.)


Och nu till lite bilder från Grammy Award: M.I.A. (som alltså uppträde på galan!), John Mayer, Katy Perry och söta Zooey Deschanel!



Plus många fler!

Tjae, jag antog ju utmaningen av theresegarderob.blogg.se att lägga upp den sjätte bilden från Mina Bilder, vilket blir den här:

(Roligare än så blev det inte)

Nu ska jag gå och plugga, men vi ses snart igen. Och jag ser fram emot alla trevliga kommentarer! Undrar vad som ska klagas på i det här inlägget!? Att jag är förvånad över att M.I.A. uppträdde fast hon var höggravid? För det kanske vissa tycker är helt normalt...Eller kanske att jag tycker att Zooey Deschanel är söt? För då menar jag ju att John Mayer är ful...

Ha en bra dag! No hate!
Amanda

Grammy Award

Nån dag förra veckan läste jag om att M.I.A skulle vara med på Grammy Award även fast hon va höggravid och att barnet var väntat samma dag. Jag tyckte såklart att det va värt att titta på så jag kollade upp när det var. Söndag. Okej, men vilken tid? Jo, när brukar dessa galor gå? Precis, mitt i natten. Så jag frågar mamma om jag får kolla på det och hon svarar: "Ja, bara du inte väcker mig". Bra tänker jag och saken är klar. Jag ska alltså sova, gå upp och kolla på Grammy Award kl.02.00-05.30. Jag vaknar 5 minuter innan och gör mig redo. Jag lyckades faktist titta på hela, även om det var reklam var 5:e minut. Massa bra uppträdanden som jag älskade. Och M.I.A.? Hon va grymm! Fatta vilken mage och ändå hoppa runt sådär! Riktigt cool. Jag ska lägga in bilder när jag kommer hem och anta utmaningen jag fick av theresegarderob.blogg.se!

Vi ses!


Proving Ground

Igår hände detta: Melodifestivalen, gissade rätt på vilka som skulle gå vidare, Anton brännde popcornen, Oskar spelade WoW!

Ja, idag har jag pluggat ekonomi. Sen, resten av dan har jag suttit och redigerat en bild. Jag började vid 12 och blev klar nu (17.25). Det tog alltså EVIGHETER!
Här är iallafall bilden före och efter:
Före:


Och efter:


Som ni ser har jag byt ut Tony mot Martin (Mothy). Skuggan är ändrad. Jag har copy/paste:at hela jävla gatan, lite av husen bakom honom och så mycket mer. Jag är nöjd!

Nu ska jag plugga lite mer och typ skriva lite på en låt och sen ska jag dö!

Hare bäst!
Amanda

Beroende av beröm och Melodifestivalen

Igår när jag satt på bussen så klev Milla och Erika på bussen. Det blev väll såntdär småprat som man brukar ha med sina vänner nu för tiden. Eftersom jag skrivit en låt till Erika så väntade jag på att hon kanske skulle nämna den. För jag menar, alla är ju beroende av beröm. Så är det bara. Eller iallafall uppmärksamhet!
Kolla bara på alla småbarn (och på oss i yngre dagar). Allt dem gör är för att få uppmärksamhet. Dem skriker, kastar sand, kastar mat, skriker, slåss och går oss "äldre" på närverna. Don´t get me wrong, jag älskar småbarn, jag försöker bara säga att småbarn är beroende av uppmärksamhet.
Sen har vi ju då barnen som börjat skolan. Dessa barn är beroende av status. Köper en kille med byxorna över naveln ett nytt pokémonkort med den nyaste utvecklingen av den eldsprutande ekorren, vill alla ha den. Och vad händer om en översminkad blond 8:a-årig flicka köper den nyaste barbie:n med medföljande rosa bil och en "hur man raggar upp Ken på en minut"-bok? Alla vill ha den! Man vill inte vara "utanför", "töntig" eller sitta inne på rasterna och äta bullar med fröken! Status, status, status!
Sen, när man kommer upp i tonåren hänger det där status-beroendet med och man börjar röka, snatta och dricka. Man får utskällning av sina föräldrar och helt meningslöst försöker med: "Men mamma! Alla coola röker/snattar/dricker! Du vill väl inte att jag ska bli mobba, sedan deprimerad och sen kanske till och med ta livet av mig! Om du älskar mig låter du mig va och slutar ringa mig 1000 gåner om jag inte är hemma på två dagar!" Ja vad gör man inte för att vara "cool"?
Sen har vi människorna som är ca 18 och framåt. Så vart ska vi börja? Vi har: Idol, So you think you can dance (scandinavia), Jackass (alla program som går på Mtv handlar igentligen om att få uppmärksamhet) och så mycket mer!
Självklart är dessa program otroligt underhållande och vissa är både yngre och har talang! Men t.ex. Idol består ju nu mera nästan bara av uppmärksamhetssökande personer, som man som sagt bara kan skratta åt.

Men nu tillbaka till igår, när jag satt på bussen. Efter Milla gått av händer det jag väntat på: Erika nämner sången. Det första jag tänker är: "Hon har hört den, bra!". Sen börjar hon typ skjuta ner mig med kommentarer (som jag såklart tar in i hjärtat och värdesätter högt!). Hon undrar om jag någonsin tänkt på att skicka in mina låtar till en studio eller producent, eftersom hon tycker att jag är duktig på att skriva. Jag nämner att min farbror faktiskt är producent, men att jag inte träffat honom på flera år. Så om jag skulle skicka in något till honom skulle han kanske känna sig väldigt utnyttjad.
Självklart har jag funderat på att skicka en demo till honom, men jag vet inte om jag skulle våga fråga pappa efter adressen, då han en gång i tiden sa till mig:"Du kan ju inte förvänta dig att du ska kunna leva på att sjunga". Det var såklart ett tag sedan, men ändå...
Vi får se hur de blir med det.

I kväll kl.20.00 är det alltså Melodifestivalen (hälften av deltagarna är ute efter uppmärksamhet enligt mig). Jag tror på Emilia eftersom hon alltid funnits i mitt hjärta sen singlen "I´m a big big girl"

Jag hoppas verkligen att ni orkat läsa allting! Jag delar med mig väldigt mycket av mina tankar och (lite) av mina känslor i den här bloggen!

Vi ses snart igen!
Amanda

Ett försök iallafall!

Nu har jag testat mina skills i nått redigeringsprogram (Photo Pos Pro). Det gick väll sådär, men jag tänkte dela med mig av min konst här med för- och efterbilder. Enjoy!
Före:                                          

Efter: (Syskonkärlek)



Före:

Efter: (Eer han gullig or what)



Före:

Efter: (Panic in Color)



Före:

Efter: (Just...don´t let me faid away)



Före:

Efter: (Good people brings pink clouds)




Har säkert gjort fler, men jag ska inte tråka ut er för mycket! Jag skulle ha skrivit mer, men Oskar ska spela WoW (!) så jag måste gå eller så blir jag nerslagen...

Imorgon skriver jag nog igen! Vi ses!
Amanda

Spanska och snö in my heart!

Wow! Sitter och har spanska (underbart språk!) och snön faller så jävla fint utanför fönstret! Jag har alrdig sett något liknande! Det faller rakt, lugnt och typ förtrollande. I och för sig vill jag att snön ska försvinna, men när den faller så här kan man inte annat än bara älska den! Nej, nu ska jag tillbaka till spanskan och njuta av det vackraste jag sett på länge!

I´ll be back!
Amanda!

Anonym

Fick en kommentar av Anonym idag. Trevlig filur det där! Även om jag inte har någon aning om vem det är så är det klart att jag ska anpassa mig efter han/hennes begär, och alltså byta text i slutet av mina inlägg!
Men eftersom jag gör det, kan väll ni som kommenterar iallafall ange namn, länk eller något spår av vem ni är!

Tack på förhand!
Amanda

Oh, torsdag!

Är inte skolan helt underbar på torsdagar? Man börjar 9.25 (jag kommer ALLTID försent!) och slutar...faktist så har vi inte någon speciell tid vi slutar, men mellan 15.30 och kvart i brukar det va. Läraren säger att han inte heller vet när vi slutar, vi kommer och går som vi vill. Eller iallafall går.

Ekonomi, något av det roligaste man kan hålla på med! Utbud, efterfrågan, marknadsekonomi o.s.v. Känner ni inte hur det rycker i munngiporna när ni läser orden? Erkänn!

Geografi, finns det något intressantare?? Jag skulle inte tro det! Naturkrafter är så coolt!

Men iallafall så va höjdpunkten på dan såklart musiken. Jag och två andra hade redan spelat in våran låt, så vi fick gå ner i källan och jamma. Jag på sång, som lät sådär! Svår låt, No Woman No Cry. Är det nån som kan mer än själva refrängen?  Nä, precis...
Men det lät otroligt proffsigt efter ett tag. Sen fick vi hjälp av Marianne och Mathilda på piano, och plötsligt lät vi som ett band! Bra jobbat SMIP08! Bra jobbat! I löv min klass!

När skoldagen sedan va slut visste jag inte om jag skulle hälsa på min mormor som ligger på sjukhuset eller om jag skulle åka hem. Då kanske ni tänker: "öö, hälsa på din mormor kanske! Dööööh"! Men jag satte mig på bussen iallafall och tänkte: "Vi ska till Thailand vid jul, så inget kommer hända! Inget kommer hända"! Och jag vet att inget kommer hända, för mormors tid är inte kommen än! Så det så!
Jag tänkte bjuda på en bild på henne (t.v.) och hennes syster (t.h.):


Gulliga va?

Nej, nu vet jag inte vad jag ska göra! Kanske skriva lite på en låttext som jag håller på med, kanske plugga. Kanske sitta kvar vid datorn, kanske plugga. Kanske plugga, kanske plugga. Nej vet ni vad!? Jag har ingen aning!

Men jag hoppas att ni alla mår bra och jag tänkte be om en tjänst. Alla som läser bloggen, inlägget eller bara har vägarna förbi kan väl kommentera. Då kan jag se om jag sitter här och skriver till mig själv, eller om det är någon som faktist läser :)
Hare bra, bättre, BÄST! Vi ses!

Katy Perry

Nu har jag dem!! Katy Perry!!

Ville bara att världen skulle få veta!!

Mina vänner håller mig vid liv, musiken gör så jag andas.

Jag tänkte försöka med två inlägg på en dag, eftersom jag vill "satsa" på bloggen! Aja, i det här inlägget tänkte jag nämna vad jag får min insperation ifrån. Främst till mina låtar, men även det som får mig att gå upp varje morgon. Allt hänger egentligen ihop. 
Jag tänkte börja med vad jag hittar insperationen till mina låtar:

Människor
Alla människor har någonting underbart i sig, det tror jag på! Även en seriemördare har en mjuk sida djuuuuuuupt inom sig. Och det är det där underbara jag skriver om.

Känslor
Den mesta av insperationen kommer från mina och andras känslor. Även från känslor som man aldrig upplevt men man saknar mer än något annat. Jag ser mig själv som väldigt känslo-kall, eftersom jag nästan aldrig gråter. Inte till film, skolavslutningar eller p.g.a. fysiska känslor. Men mina vänner (vad jag har hört) känner otroligt mycket för mig. Så man kan säga att istället för att känna någonting själv, ger jag mina känslor till mina närmaste. Eller?
Fast det är klart jag har känslor, men jag visar dem aldrig. Och det är så jag vill ha det.

Vänner
Majoriteten av insperationen kommer från mina vänner. Det underberaste människorna som finns i HELA JÄVLA VÄRLDEN! Jag lovar och svär!
Det är just p.g.a. dem som jag går upp på morgonen, p.g.a. dem som jag alltid tänker:"Det kunde ha varit värre". Om inte dem fanns skulle det absolut inte kunna bli värre! När jag hade det skit hemma, dem va där! Och det kan jag aldrig tacka dem tillräckligt för! Jag hoppas att det verkar som att jag iallafall försöker, för det gör jag! NI ÄR UNDERBARA!

Mina vänner håller mig vid liv, musiken gör så jag andas. Det är så jag funkar!


Känd för att vara känd?

Här kommer mitt första, mer seriösa, inlägg. Jag tänkte skriva om en grej jag tänkte på igår när jag kollade på TV. Jag vet inte vad programmet hette men det handlade om en kille i Indien som var huuuur liten som helst! Han vägde 9 kg (!) och hade typ världens muskler. Han och hans familj skulle få åka till USA för att, enligt pappa, bli kända över hela världen. Är inte det lite att ta i? Visst kan dem få unna sig lite lyx, men att pappan vill att hans familj ska bli känd över hela världen...kom igen!
En annan grej som störde mig va att den här killen som det handlade om, "Romeo", fick en fråga om vad han förväntade sig skulle hända på sin resa till USA. Han svarar: "Jag vill hitta en vit tjej"! Intervjuaren kommenterar: "En vit tjej"? Då svarar "Romeo": "Ja, en vit, smal, vacker tjej"! KOM IGEN! Inte för att vara taskig men han kan ju inte förvänta sig det! Man borde ju tycka att sånna som inte blir behandlade som andra på nått sätt ska bryta den här ytliga fixeringen.
Jaa, som Martin skulle säga: "Ibland undrar man".


Men nu till saken som jag kom att tänka på: Det finns tre sätt att bli känd!
Först har vi då kategorin där "Romeo" platsar: Känd utan att ha jobbat för det!
Dessa personer har upptäckts p.g.a. att de inte är som alla andra. Visst kanske de har haft ett tufft liv, men för att bli kända behöver de inte lyfta ett finger.

Den andra vägen till berömelse är att: Man har jobbat för att bli känd!
De flesta som platsar i denna kategori säger nog att allt jobb som de har lagt ner inte va för att bli kända, utan att få sprida sin musik, konst, känslor m.m. Kändis-grejen var bara en bonus.

Sen har vi den tredje och mest underligaste sättet: Känd för att vara känd!
Vissa skulle sätta personer som Paris Hilton här, och det kan jag till viss grad hålla med om. Hon kom från ingenstans och nu är hon känd världen över. P.g.a. vad? Ingen vet! Alla vet bara att hon är känd...för att vara känd!

Sådär! Det känns bra att jag hittade någonting att skriva om! 
Jag kan ju tillägga att jag är riktigt taggad just nu för mina KATY PERRY-BILJETTER HAR KOMMIT! 


Myspace

När jag ändå är igång så kan jag passa på att länka min myspace-sida här: Myspace! Haha, titta jag kan länka! Det här kanske kommer funka ändå!
När jag skriver det här inlägget så har jag fortfarande inte riktigt bestämt mig om jag ska publicera bloggen, så man kan säga att jag sitter här och skriver till mig själv. Guh, vilket liv!

Välkommen till min nya blogg!

Okej, om ni läser det här så har jag förmodligen skaffat mig en sån där...blogg!
Jag har inga höga förväntningar alls, men däremot så har jag en dröm!


RSS 2.0