...

Försökte laga mina byxor. Det gick inge bra!
Senare bär det av till Marianne, sen vidare till Eneby!

Katy Perrys klädstil

Jag kan inte mycket om mode, men det här är skitsnyggt! Hon klär sig snygg både till vardags som till fest. Jag älskar det!










De två sista är mina två favoriter, helt klart!

Ha det bra!
Amanda

Alexander Rybakk

Alexander Rybakk! Vad är grejen med honom. Sååå bra är han inte! Snälla! Inte speciellt söt är han heller. Och om han sjunger bra...hmm, NEJ!
Lyssna på det här:


Det är så dåligt så jag fattar inte varför han är med i idol. Visst sjöng han bra i Eurovision, men det här? Nä.

Hos mormor

Åker fyrhjuling! Finns nästan inget roligare!

//Katy Perry

Just finished a violent game of dodgeball. Sushi now. Ice-ing my boobs... They always stick out, damn handicap.

Say It Right (Cover) - three.60.edge


Långhelg

Hej alla!!
Tjae, jag är ledig idag (onsdag) så jag får en extra lång helg! Skönt. Har under de senaste två veckorna skrivit tre låtar. Och jag fick tillslut ihop en om det jag skrev om i förra inlägget. Den är ganska bra om jag får säga det själv...

Idag: Hemma och bara chilla.
Torsdag: Hemma och jobba.
Fredag: Vet inte.
Lördag: Kolla på Martin när han har skateboard-tävling och sedan barnvakt.
Söndag: Vet inte.

Så om någon vill hitta på något så säg till! Kommer mer än gärna in till stan!

Ha det bra!
Amanda

Vilken helg!!!!

Helgen har varit bra! Fylld med skateboard, Eurovision och kusiner!
Idag blev det däremot konfirmation. Martin och jag vaknade hemma hos våran morbror och han frågar: "Ska ni med på konfirmation?" Så det va bara att sätta på sig finkläder och åka iväg. Det va trevligt.
Men när vi skulle fika sen efter fick Martin ont i magen. Han (och jag) fattade inte varför. Han hade ju inte ätit nått konstigt. Men han klarade sig ganska bra iallafall, även fast han inte ville äta nått och var kritvit.
Sen när jag kom hem och träffa mamma berättar hon att Martins föräldrar ska separera! Det är så sorligt så det finns inte. Såklart så blev jag jätteledsen. Allt jag kunde tänka på Martin, som satt ovetande på bussen hem med en spypåse i handen. Allt han ville just då va att få komma hem och vila. Och en annan sak jag tänkte på var att Elin, Martins syster, precis gjort slut med sin pojkvän sen 9 månader tillbaka. Vilken dåligt timing!
En annan sak som är sorgligt är att jag är där jätteofta, typ 2-3 helger per månad och nästan varje lov. Jag kan inte fatta det! Dem har alltid varit ihop, enda sen jag föddes. Alltid!
Såklart så har jag försökt att skriva av mig, men det går bara inte. Jag tror att det kommer ta ett tag att smälta det.

Men jag vet att det kommer fixa sig! Det gjorde det ju för mig. Och ja, för er som inte vet så fick jag då veta för två år sedan att min pappa är homosexuell. Och för att göra det ännu roligare så bor han och mamma kvar på gården, men också pappas pojkvän. Så det är fullt ös här just nu. Jag har fortfarande inte smält det, men jag är på god väg!

Hoppas ni mår bäst iallafall!
Amanda

Idag

Solig dag idag. Dagen idag är en dag då dagen värmer. Idag kommer Martin!


Funderar...

Sitter barnvakt, plus sitter och funderar på det som jag skrev om i förra inlägget!
Greys Anatomy idag!!!

Ha de!
Amanda

Amandas Dröm

När jag vaknade imorse hade jag en underbar känsla i kroppen. Jag hade en dröm som inte går att beskriva. I drömmen svarade jag ja på en fråga, en fråga jag aldrig trott att jag skulle få, och speciellt inte av den personen.
Det går inte att beskriva! Jag tänker absolut inte säga vad jag drömmde, eftersom det är något som jag helst vill ta reda på om det kan vara så att drömmen på nått sett stämmde. Jag har funderat länge på om det kan vara så, men är inte säker än. När jag är redo, berättar jag! Kan dröja länge....

Igår var jag kines i skolan. Jag hade svart hår och två bollar i håret med ätpinnar igenom. Vi hade redovisning om Kina. Alla i matsalen kollade på mig, och jag som trodde att folk stirrade annars. Nu vet jag att det är så...
Bild kanske kommer senare.

Och angående bilden jag la ut med rubruken USCH: UUUUUUUSCH!!! Snälla! Finns inget mer att säga...


Ha de bra!
Amanda


USCH!!!!




Jag fattar inte hur man kan se ut såhär. Det värsta är att jag sett värre bilder!!!
Snälla!



Amanda

<3

 
that is my sister in the ginger, i am the black. Gingers are not to be messed with in every shape they come. This is her yelling at me when i've done something wrong. true. 




Så jävla rolig text till videon. Katy Perry!!!! Tack för att du finns!
http://katyperryblog.tumblr.com/

Tips:

Skivor:
One Of The Boys-Katy Perry
It's Not Me, It's You-Lilly Allen

Skivor att vänta på:
The E.N.D.(The Energy Never Dies)-Black Eyed Peas

Filmer:
Resident Evil (The Trilogy)
Wall-E

Filmer att vänta på:
Resident Evil 4
Friends (the movie)

De två sista är inte helt säkra att det kommer ut, men ett flertal källor tyder på att Resident Evil 4 är under inspelning och att alla sex från serien Friends har tackat ja till en inspelning av en film! Jag hoppas!!!


Ha det!
Amanda

Fredag

Sitter barnvakt :D

Min trognaste läsare!

Haha, Anonym, vem du än är så är du alltid välkommen till den här bloggen. Även om jag inte vet om det är samma person eller flera, är det lika kul att läsa kommentarerna varje gång. Keep it up!

Den som kommenterade att jag sjunger bra: Tack!
Den som kommenterade, och frågade om jag dricker för uppmärksamhet: Nej, och jag har aldrig sagt att alla tonåringar dricker för att få uppmärksamhet. Nästan allt jag skrev i det inlägget är bara random. Såklart att det inte stämmer!

Ha det bäst!
Amanda

junkyard.se


















Så jävla snygga kläder! junkyard.se är min drog just nu (fortfarande efter Katy såklart!).
Funderar allvarligt på att köpa kepsen på första bilden. Sååååå snygg, allvarligt!

OMG!!!! xD


three.60.edge - Wanna be with you (vers 1 + ref)



Amanda Söderberg (text, sång, gitarr)
Martin Lundqvist (trummor)

It´s very nice

Valborg började dåligt. Kompisarna ringer och de sitter och myser på Ropaberget! Jag ville dit. Men jag va me Martin i Fjärdhundra. Martins mamma stack typ efter en kvart, så Martin och jag strosade runt i "centrum". Vi hittade inget att göra så vi la en stor sten bakom ett däck på en parkerad bil, och satte oss sen och gungade. Vi drömmde oss bort in i framtiden då vi båda bor i Californien. Ja, it may never happen, men drömma skadar ingen.
Sen ,typ vid halv tolv, blev vi hämtade av Martins pappa. Vi stack till hans polare och där va det fullt ös. Eller inte...Det va typ sex pers där. Alla va skitfulla! Fast typ två av dem va finnar så vi hade skoj ändå. Jag sa åt Martin att säga ordet "pippeli" högt. Han gjode det och jag börja asgarva, likaså de andra som förstod vad det betydde. Martin va inte en av dem så han sa "it´s very nice". Jag höll på att garva ihjäl mig. Sen när jag sa vad det betydde började alla asgarva dem med! Sen fick man ju smaka av deras dricka, så dagen blev räddad.
(Undrar du nu vad ordet betyder? Lämna en kommentar!)

Hoppas alla har haft en bra helg, och jag hoppas vi ses igen eftersom jag kanske har ihjäl mig själv p.g.a. alla skolarbeten jag inte har gjort klart och som ska vara klart tills på måndag...

Amanda

RSS 2.0