ShUt Up aND puT yOuR mONeY WhErE yOur motH iS




Asså jag ÄLSKAR den här låten! ÄLSKAR!!!!!!!!!

Fjåååårtiizz

Haha, ni som har min bdb kanske har sett att jag nyligen la ut en bild på Martin. Då är det nån som har kommenterat "Så jäffla hewt =3<3". Jag kollar in hennes bdb. OMG! Her heart don´t tick, cause it´s plastic! Helt otroligt....hon har äkta "fjortis-stavning" och använder ord som diiihh (dig) älsskk(älskling) och massa h:n i alla ord. Och som ni ser så skrev hon ju inte så normalt i kommentaren heller. Och hennes makeup, c´mon! Snälla, vad är grejen.
Men jag är så nöjd med mitt svar : "jasså? well, han leker inte med dockor...honeeiiiyy". Erkänn, ganska klockrent?

Nej, nu är det snart dags för en liten teater från några i klassen. Sen efter skolan drar jag hem till Martin för att sedan, imorgon, röja i Fjärdhundra!

See ya!
Amanda 

Måndagar!

Asså måndagar! Veckans absolut jobbigaste dag. Gympa 8.30 och sen slutar dagen 16.05. Jag har alltid ont i huvudet denna dag. Alltid äcklig mat. Inget bra på TV. Vädret är inte ens fint idag...
Skönt att sista två dagarna är borta! Ska bli skönt. Valborg spenderas hemma. Ja! Längtar efter Martin!


Bajbaj!
Amanda

FREDAG.LÖRDAG 17.00-??.??

UNDERBART!!

Vädret<3

Älskar vädret! Det är stekhett men vinden svalkar. Så underbart. Ikväll är det klassfest. Taggad till max! Ha de! Amanda

Två Månader

Idag är det exakt två månader sen jag träffade min absoluta idol inom musiken! 22/2 är en dag jag alltid kommer minnas!
2 Månader har gått

Mhm, Katy Perry...och JAG!


Ha det bäst!!!!
Amanda

Orkar inte blogga!!

   

Bl.a.

http://www.youtube.com/watch?v=ZRFyfTnxj80

ÄLSKAAAAAR!


Springer...

Ni vet när man säger till sig själv: "Nej, jag kanske skulle börja träna. Ja! Guh, vilken bra idé. Imorgon börjar jag."? Sen händer det aldrig. Man skiter i det. Man skyller på vädret, läxor, tidsbrist, you name it! Det har hänt mig så jävla ofta så det finns inte. Men igår, när jag lämnade av Martin vid bussen, tänkte jag att: "fan, nu får jag skärpa mig!". Hela vägen hem taggade jag mig för min joggingtur. När jag kommer hem klär jag på mig träningskläderna och går ut och springer. Jag gjorde det faktiskt. Idag var jag ute igen. Det är så skönt att bara springa. Känslan efter är ännu underbarare!
Varför jag börjat springa? För det första har jag ingen av den kondition jag hade för några år sedan. När jag var som bäst på fotbollsplanen fanns det inget stopp på mig. Jag sprang och sprang och sprang! Jag vill kunna spela fotboll som vanligt igen! För det andra så kan ju ingen förneka att det finns krav på flickor nu för tiden. Fast vad andra tycker bryr jag mig inte så mycket om, det är mer för min egen skull jag gör detta. Och för det tredje så är jag trött på att min brorsa retar mig. Ja, jag vet att det låter taskigt, och jag bryr mig inte. Men att ingen annan i familjen säger emot, det är det som känns. Idag när jag kom hem så sa mamma: "Vad duktig du är Amanda!". Jag vet vad hon menar.
Jag satsar iallafall på fyra gånger i veckan, och jag hoppas det håller!


På fredag är det klassfest. Älskar det!

Ha det bra!
Amanda

19/04-2009

Martin är här. Vi jobbar lite. Vädret är najs. Orka anonym. Bandet byter namn. Helgen är slut. Livet känns bra just nu. Typ.

Jag vet att bilden är stor men va faen....

 

Unlike Me

Jag hade sönder ett glas idag, det var från Coca Cola så det är lugnt!

Idag hände det igen: Jag somnade och åkte för långt på bussen! ALLTID ska det hända nått jävla skit när jag sitter på bussen. Ändå älskar jag att åka buss. Det är som ett äventyr. Massa med nytt folk, snygga killar och lukter i alla former. Såklart har jag alltid bälte på mig, för jag vill ju inte dö. Så mycket av en äventyrare är jag inte!

Det lilla random citatet i början av inlägget syftar då på den bojkott som jag gör mot Coca Cola Company. Jag vet inte varför jag har citatet så random där, jag gissar att jag är väldigt random. Men Coca Cola Company är skit, jag lovar! Såklart är massa andra storföretag det också, men man kan ju inte bojkotta alla företag som gör not ont. Men Coca Cola Company är pure evil.

Till sist delar jag med mig av en underbar sång, underbar röst, och såklar har sångerskan Kate Havnevik ett underbart namn...



Kate Havnevik-Unlike Me

Ha det bra!
Amanda

..

At Least I Got More Heart Than I Got Make-Up!

Utdrag från min nya låt. Känner du dig träffad, så är den väl om dig då....

Back in Buisness

Nu när skolan har börjat tänkte jag börja blogg igen.
Idag hade vi samhällskunskapsprov som jag inte tränat till, men typ kunde ändå. Jag hade inte riktigt hängt med på lektionerna heller. Sen skulle vi skriva en debattartikel om dödsstraff, vilket jag är helt emot. En av anledningarna till detta är p.g.a. metoderna man använder för att avrätta folk. T.ex. :

Vältande av mur, vilket är när man välter en tung tegelmur över den dömde så att denne krossas till döds. Detta används på dödsdömda homosexuella i Afghanistan.
Arkebusering, där den dömde skjuts till döds i hjärtat eller i nacke/bakhuvud. Oftast står flera personer och siktar mot den dömde, men endast en av dem har ett riktigt skott i sitt vapen. På så sätt minskar man skuldkänslorna bland avrättarna eftersom vapnet som dödar är slumpmässigt utgivet.
Elektriska stolen, där man som det låter får elektricitet igenom kroppen och hjärnan blir överhettad och "friterar" sönder.
Garrottering, där man bind fast vid en påle och stryps till döds av ett rep.
Hägning
Stening
Gaskammare
Giftinjektion
Halshuggning

mm.
Det är helt otroligt. Men det är ingenting emot vad man gjorde till dödsdömda för i tiden. Jag varnar känsliga för att läsa detta:

Avrättning med elefant, där tränade elefanter användes för att krossa, slita sönder eller tortera dömda fångar.
Levande befgravning
Bränning på bål
Hägning, dragning och fyrdelning
,
där man: 1. Dras till avrättningsplatsen på en träram. 2. Hängs, men tas ner innan döden inträffar. 3. Få inälvorna utdragna, bli kastrerad, och få inälvor och könsdelar brända medan man såg på. 4. Blir halshuggen för att sedan delas i fyra delar.
Lingchi, styckning i små delar. Användes i Kina enda fram till 1905!
Maronering, man lämnas på en liten öde ö.
Stympning, är när man amputerar den dömdes kroppsdelar till denne dör.
Sågning, där man hängs upp och ner och man börjar såga isär personen. Eftersom hjärnan har ganska god tillgång till syre och blod i denna ställning, tappar offret inte medvetandet fören sågen når hjärtat.

Sök på wikipedia på ordet avrättning så finns det mer!
Jag brukar inte vara känslig alls, men metoden "sågning" får mig att känna kvälvningar. Det är så äkligt!

Ha en bra dag, och jag hoppas ni kan äta efter det här!
Amanda


Dead by April








Vilket väder det är ute! Detta leder ju då till mindre blogginlägg. Men jag jobbar och bara tar det lugnt. Älskat lov, fast vem gör det inte?

Laguna Biotch







Så bra!

RSS 2.0