...

Jag kommer ihåg när jag var yngre, inga problem, inga bekymmer, inget existerade "på riktigt" då. Allt var så jävla lätt.
När jag var yngre brukade jag vara hemma hos kompisar hela tiden, och det hände att dem ibland var här. Det fanns inga speciella regler man var tvungen att följa för att på nått sett vara artig. Vi var ju bara barn.
Kärlek, vad var det? Ingen visste ordentligt. Vi var för unga för att kunna fånga denna känsla och bli vän med den.
Hur man klädde sig, var det så viktigt egentligen? Då klädde man sig i det som mamma köpt till en, eller om man kanske någon dag gjort upp med sina föräldrar så man fick ta bussen in till stan och köpa saker själv.
Man längtade så otroligt mycket till man blev äldre, då man fick bestämma själv. Man undrade hur sitt liv skulle se ut när man började närma sig åldern då man blev myndig.

Blev då allt som man tänkt sig?
Nej, absolut inte.
Jag avundas dem som lyckas se lyckliga ut. Jag avundas ännu mer dem som är lyckliga. Men dem jag avundas mest är dem som är lyckliga, i min ålder.
Jag är sjutton och ett halvt år, jag är inte ens i närheten av att hitta lyckan. Men precis som alla andra individer här i världen har jag börjat anpassa mig. Jag tror inte på kärleken, jag vill, men det går inte. Jag tar avstånd från folk, för att jag känner mig osäker. Jag skiter i vad folk tycker om mig, vad folk säger om mig och vad folk tror om mig. Vad spelar det för roll? Varför haka upp sig på sånt? Det är ju inte så att man kan ändra deras åsikter.
Mina dagar ser precis lika dana ut allihop. Rutiner hela dagen igenom. Det finns inget roligt med det. Inget roligt att skirva eller berätta. Inget att tråka ut fler personer än mig med. Varför begär folk så himla mycket av en?

Jag vet att jag kanske inte är bäst på det här, att uttrycka mig. Och det är så mycket jag har utelämnat, saker bara jag vet, saker bara jag kommer veta!

Ord är mer än ord. Det är något alla borde förstå. Det spelar ingen roll hur många ord det är.
Ett ord kan väcka känslor: "Hata"
Två ord kan betyda mycket: "Jag lever"
Tre ord kan förändra någons liv: "Jag älskar dig"
Fyra ord kan få en att tänka till: "After, it feels good"
Så om man inte har förmågan att tänka steget längre, att i alla fall försöka förstå, då har man förmpdligen ingen fantasi, man kan inte drömma. Kan man inte drömma, kommer man inte långt. Hur fan ska man ta sig igenom livet utan att kunna drömma, fantisera. Hur ska man kunna klara sig om man inte kan förstå, att ord är mer än ord?
Fråga Anonym!



...

After, it feels good!

...

Being famous should be something you've earned, not a goal!

...

How will you ever know
If I don't

...

You do turn things down, you do say no
When you know what really burns in your soul

...

Have you noticed, what you can't see?

...

I live everyday as if I was in a movie, cause that way I fool myself that I will get my happy ending.

...

There's going to be a change. And yes, you will notice!

F.U.C.K.

Kanye West liiiiite dårå! xD

Fredag!

Idag var det skolafoto, det gick bra. Fick lite panik imorse bara. Hittade inte kläderna.
Alla i klassen blev säkert perfekta!

Imorn är det kulturnatten! Längtar! Hoppas på att träffa många gamla och nya vänner och inga som kan ställa till det för en, ordentligt!
Har inte så mycket mer att säga. Jag vet att det här är en sån där tråkig blogg som bara handlar om vad jag gör om dagarna, men just nu händer det som jag sa förut inte så mycket.

En grej jag funderar på dock, det är det här med idol. Många av mina vänner har sagt att jag borde söka, men jag har såklart sagt nej eftersom jag vet att jag inte är så bra. Men det skulle ju vara kul och ändå testa. Det kanske är någonting man ska göra nån gång i livet? Ja, jag vet inte. Då får någon annan vara med oxå! Du?

Vi ses!
//Amanda

Skolfoto imorn

Imorgon är dagen alla "hatar". Japp, dags för skolfotografering. Själv fattar jag inte grejen med att stressa upp sig så mycket. Man sätter på sig vanliga kläder, fixar till sig liiiiite och sätter sig ner och ler! Inte värre än så. Och jag menar tjererna i min klass har ingenting att oroa sig för, dem är alltid skitsnygga!

Idag har varit helt normal. Ingen orkar höra + jag orkar inte skriva så...

Byebye
//Amanda

We Are Golden




Cha Cha alla bloggläsare!
Idag har varit great! Vad har hänt? Tjae, mina vänner i skolan är bäst, så klart man gillar varje dag i skolan!

Annars har det inte hänt så mycket, än. Ska strax kolla på gårdagens avsnitt av idol som jag missade helt. Sen blir det till att kolla på True Blood. Otroligt bra serie btw!
Någon som vet när Greys Anatomy och Desperate Housewives börjar igen? Hmm, får ta och kolla upp det där.
JaaJaa, Herregud.

We are not what you think we are, WE ARE GOLDEN, WE ARE GOLDEN!
//Amanda

Bakabakabröd!

Att baka till 60 pers är inte så kul. Speciellt inte när man inte var med och bestämde det och att de är till lärare!
Hoppas det smakar!
Uppdaterar mer senare!

ojojojojojojojoj

8 läsare idag ffs!
Nej, jag ska sluta uttrycka min glädje här på bloggen!

Im out!

Svar!

Anonym om ojojoj:
Vad brukar du ha?


Jag har i genomsnitt 2 läsare! HAHA

ojojoj

Såg nu att jag hade 6 besökare i lördags! Fan va gött!

Helgen/Idag

Ja hörni. Helgen. Helt jävla grym lördag! Vi var i Nyby i nån jävla lokal som vi egentligen inte fick vara i. Men vem brydde sig, det va fest! Barnvakt på söndagen. Sammanfattning...



Idag var det skola som gällde. Sen det roligaste med måndagar (och onsdagar) är repandet med mitt skolband. Vi har inget namn än, kom jag på nu. Måste ta och bestämma nått med killarna.
En ny utmaning för mig är att jag i bandet spelar bas och sjunger samtidigt(spelar som sagt gitarr annars). Det har jag aldrig gjort förut, men jag tycker det går förundransvärt bra! Jag tycker vi låter riktigt bra oxå. Vi har börjat med crushcrushcrush av Paramore och Pieces av Sum 41. Riktigt skoj som sagt!

En annan rolig grej är att 3 personer läser min blogg. Eller iaf kikar in! Anonym syns inte till. Hallå vart är du!?

Vi hörs!
//Amanda

...

igår va crazyyyyyy!! skriver mer sen!

Kort

Haha, sitter och kollar igenom gamla kommentarer. Kan inget annat än skratta!
Ikväll blir det skoj!

Blondaa

Han är så inte den ni tror! Har träffat honom, så döm inte bara sådär!
Så jävla najs! (Okej, precis som med alla andra individer så håller jag såklart inte med om allt han skriver, men alla får tycka som dem vill...)
http://blondaa.blogg.se/


Bajbaj
//Amanda

Watchmen

Nu ska jag kolla klart på Watchmen. Martin är här oxå, det är skoj!
Vi hörs väl då! (En läsare :D)!

//Amanda

Historialektion (under)

Jaha, nu sitter man här och försöker skriva en liten uppsats på två sidor om ett favoritställe/minne/advent här i Uppsala. Jag har valt att skriva om centralstationen. Det går väl sådär. Längtar mest till helgen, men vem gör inte det? Jag vet fortfarande inte om klassfesten blir pga brist på lokaler, men jag hoppas innerliggt att det löser sig! Sen har jag o johanna gjort upp lite planer inför Kulturnatten. Hoppas det blir skoj det med!

Just det, en viss person är i skolan idag för sista gången. Känns så jävla tråkigt att hon ska åka. Men jag hoppas på en bilresa ner till Spanien nån gång efter jag har fått körkort (om det nu blir så). Ja, jag hoppas. Inget planerat dock.

Igår kollade jag på halva Watchmen online. Ganska coolt att det finns sidor för sånt oxå. Fast hur lagligt det är det vet jag inte...är inte så orolig över sånt heller...
När jag kommer hem ska jag kolla vidare på den, och sen ta och kolla på Juno eller nån med Jennifer Aniston. Vi får se! Vill ni ha länk, skriv en kommentar.

Nej nu måste jag fortsätta skriva om stationen! 
Hejdå och ha det bra!
//Amanda

Tillbaka?

Okej, jag ska försöka uppdatera liite mer...men vafan, inget händer ju nu för tiden.
Fast helgen va ju helt okej. Inflyttningsfest/kräftskiva hemma hos morbror. Roligaste jag gjort på länge!

I helgen blir det fest (hoppas jag) med klassen och 1orna. Hoppas det blir lyckat för det kan bli riktigt skoj. Har alltid skoj med SMIP08 iofs..

Annars händer det som sagt inte så mkt. Kompisar som åker bort o så, tråkigt. Vissa trodde jag inte ens jag skulle sakna så här mkt, men jag gissar att man verkligen inte vet hur mkt man gillar någon förän denne är borta!


Men ska försöka uppdatera i skolan o så! Så om nån läser det här, TACK för att du kanske bryr dig lite iaf!


//amanda

RSS 2.0