LEDIG!!!

Jag hatar när man får halsont bara för att det är så jävla kallt i rummet! Inge skönt!
Idag är första dan jag är ledig på 2 veckor! Fyfaaan va skönt det är att inte behöva göra nånting! Bara sitta och slappa!

Men imorgon blir det jobb igen, fast jag tjänar typ 350kr på en dag, så det är chill!

Fresten så har jag fått ett skitbra erbjudande! Min morbrors fru har en barnshow som tydligen fått ett erbjudande att uppträda på Ålandsbåten. Så nu har hon frågat om jag vill spela gitarr åt henne. Ska bli kul!


Nej nu ska jag tillbaka till min lediga dag!

See ya!

FU Monday!

Jag blir ALLTID lika ledsen när Oboyen tar slut! Vad ska jag nu dricka? VAA!?
Och så kom jag på mig själv idag att köpa massa tuggummi och en fet jävla dougnut! Jag har ju godisförbud (frivilligt) så köper massa annat gott istället. INTE OKEJ!!

Aja, inte mkt har hänt, förutom att jag som vanligt blivit besatt av en låt.
I Like - Keri Hilson
SÅ JÄVLA BRA!!

Nu ska jag plugga spanska. Gick ut med MVG i 9an. Nu ligger jag väl nånstans på G. Det är bara för att jag skolkar från lektionerna pga att läraren är så jävla dålig! Tror jag ska byta grupp, men vad ska jag säga till min lärare då?
Happ, får väl sluta helt då...


HEJDÅ XoXoXo!

Ordbajsning!**

Idag, idag, idag! Har jobbat hela dagen, och jag luktar lagård nu! Inte så najs, men jag gissar att jag vant mig vid den här lukten för länge sen...nästan.

Elin, Eddie och Martin är här. Vi har så skoj så!
Annars händer inget, men tänkte jag skulle uppdatera så jag kommer in i nån slags rutin så jag kan uppdatera min lilla skitblogg lite mera!

Längre inlägg kommer väl när jag har nått av skriva om? Låter logiskt tycker jag...
Visst händer det saker i livet som jag valt att inte skriva om, men jag vill inte förstöra mitt rykte som mystisk. Ja, folk tycker tydligen det. I can't blame 'em!

Skrapade ihop ett litet inlägg ändå, ser man på!


Lady Gaga ft. Wale - Chillin'

Byebye!

**Rubriken kommer med all säkerhet användas flera gånger!

Svar!

Hej igen. OMG va folk kikar in min blogg! Folk jag inte ens visste läste bloggen/läser bloggar över huvud taget har berättat om saker dem läs om i min blogg. Det är sjuuuukt!

Aja, tänke svara på kommentarer jag fått.

Till:
Lisa: Nej, vi kollade på halva filmen. Det blev så sent så vi va tvugna att gå till sängs (EJ TILLSAMMANS!!). Men det vi såg va grymt läskigt ja!

Milla: Tack! Så jävla gullig du är, det värmer det du säger!

Anonym: Tack till dig med! MEN, va inte anonym snälla. Jag hatar det...men jättesnällt av dig!


Hmm, jag borde väl typ göra Geografi...men nej! Jag orkar inte även om det är en uppsats på tre sidor. Idag har jag spelat lite gitarr. Det nya låtarna börjar låta riktigt bra nu, alltid kul. Hoppas Martin vill vara med och spela när jag fyller, eftersom DU som läser det här är bjuden!! Bra vaaa!?

Aja, nu ska jag göra nått kul!
Ses!

Måndag!

Helgen är över, och här sitter man, skittrött i skolan. Såklart var första lektionen inställd, men det får ju hela klassen veta först när vi är i skolan...

I helgen va jag hemma hos min morbror för att sätta ihop lite film från Thailand, åka skridskor och för att sedan åka in till stan för att fira min moster. Vi käka på en Thai-resturang. Grymt god mat! Sen gick vi in på nån pub, helt okej.
På söndan (igår) hände typ ingenting. Skrev lite på mina låtar, och kolla på en halv film (The Descent).

En grej jag har problem med när jag skriver låtar är att jag aldrig riktigt avslutar dem. Jag börjar skriva och när jag väl inte kommer på nått mer att skriva lägger jag låten åt sidan. Sen nästa gång jag ska skriva så kommer jag på nått nytt, som inte alls passar i den förra låten. Då börjar jag på en ny. Så jag har jättemånga ofärdiga låtar.
Fast igår hittade jag en gammal ofärdigskriven låt som jag gillade jättemycket. Så nu har jag börjat jobba vidare på den. Jag fastnade för den lilla biten jag skrivit direkt, så jag tror låten blir grym!

Aja, vi hörs!

Älskar när man älskar sina låtar!

Okej, dags att komma tillbaka nu?
Jahapp, nu sitter jag i skolan. Intressant....

Så, vad händer hemma? Jo, jag har några riktigt bra låtar på G. Jag älskar när man älskar sina låtar. Och det är så kul när man kommer på sig själv med att nynna på nån av dem! Det är ännu roligare när vänner kan gå och nynna på något man gjort, eller till och med sjunger med. Det är något av det underbaraste som finns! Min högsta dröm är såklart att någon annan än jag själv, och folk jag känner, ska gå runt och nynna på något jag skrivit. Hur underbart skulle inte det vara?

Nu fattas det bara lite rep med Martin och såklart någon att spela upp det för. Jag tror jag ska snacka med Martin och se om vi ska köra nått när jag fyller (21/3). Det skulle vara grymmt kul!

Vi har för övrigt spånat på ett namn, eftersom vi inte tyckt att de andra har passat, eller så har det namnet helt enkelt varit upptaget...Men nu har vi (typ) kommit fram till "Or I Mean, Hello" eller som vi brukar skriva "OIM.H". Och vad fan betyder det. Tjae, grejen är att Martin brukar säga "...eller jag menar...ööhm, TJA!" varje gång han har sagt något konstigt/random/helt onödigt. Så det är mest internt!

Nej, är ni glada att jag är tillbaka nu då? Lite kanske? Nehepp okej...

Ha en bra helg!


RSS 2.0