K.P. & Z.D.

Här ser ni som sagt hur sjukt lika Katy Perry och Zooey Deschanel är!
Katy Perry och Zooey Deschanel är sjukt lika!

Hon till vänster är Zooey och hon till höger är Katy, eller? Haha, jo men så är det(jag ser skillnad)! Men erkänn att dem är väldigt lika. Om ni googlar hittar ni fler bilder, om ni bryr er alltså....

Söndag på bussen!

Sitter på bussen hem, jag hoppas batteriet till mobilen räcker! Helgen har varit fylld med repande, tv-spelande och halsont. Jag hade så ont i halsen igår så jag kunde inte prata. I fredags var jag och åkte skateboard. Så klart så går mina favoritbyxor (som jag nu inte fattar att jag hade på mig!) sönder! Om jag slänger byxorna kommer jag klippa ut en liten fyrkant ur dem, för det va dem byxorna jag hade på mig när jag träffade Katy. Sjukt jag vet, men jag kan inte hjälpa det! Alldeles nyss, innan jag åkte till bussen, kollade Martin och jag på The Hitchhikers Guide to the Galaxy. Så grymt bra film. Och jag älska Zooey som spelar Trillan. Hon är även så grymt lik Katy! Jag lägger ut en bild sen! Men det coola va att vi kollade på filmen på Youtube! Hela filmen finns i 12 delar. Så sjukt olagligt av publiceraren och så sjukt bra för den som vill titta. Fast böckerna är så klart bättre. Iallafall den första, eftersom det är den som filmen är baserad på och den enda boken jag läst hittills... Nej, nu ska jag njuta av resten av bussresan, med Katy i lurarna! Vi hörs! Amanda

Trångt!

Äntligen helg! Man uppskattar verkligen all ledig tid man får så här långt in på terminen. Just nu sitter jag på bussen på väg till Enköping för en titt på nyöppnade Ungdomens hus. Ska bli trevligt. Ska träffa Martin också. Det blir väl en pizza på vanliga stället. Man har minnen därifrån! Just nu sitter jag ihopklämd med väskan i knät och min, ganska helrosa, skateboard mellan benen! Ska bli så skönt att sitta så här i ungefär 30 minuter till! Igår kom mamma och pappas handledarbevis, så nu är det bara ut och köra! Eller kanske inte direkt, kan vara smart att träna på grunderna först! Man känner sig så vuxen helt plötsligt! Allt går så fort, för fort! Hmm, jag tror jag ska skriva en sång om det! Haha, vilken snilleidé! Nej nu ska jag nog sova lite! Ha en underbar helg! Amanda

Gratulationer och smisk!

Igår sydde jag en t-shirt! Okej, jag sydde den inte! Men däremot tog jag gamla, för små, tröjor och klippte ut trycket och sydde fast det på en t-shirt. Jag tror jag lägger ut en bild när jag kommer hem. När jag kommer hem ska jag fortsätta med min andra som jag börjat på. Asså det är skitkul att göra saker som man sedan kan använda! Prova det!

Nu har vi svenska. Boring! Alla hatar läraren, och kan nästa förstå varför. Hon ska alltid hålla på att skylla på oss att vi kommer försent fast det är läraren innan som drar över på tiden! Ahh! Vi har hållt på med referat i typ flera veckor! Snälla, så dåliga är vi inte så vi behöver all tid i världen!

Idag fyller Johanna år! Grattis!

Nej, nu måste jag lyssna! Annars blir det smisk!

Bajbaj!
Amanda

2Epic!

Nu är håret äntligen färgat! Det nästan precis som jag ville ha det. Men nu är det bara vänta och se om det kommer sitta kvar, eftersom jag nu har misslyckats med färgningen två gånger innan den här....så håret mår nog inte så bra just nu. Hoppas verkligen inte att det ramlar av! Eller är det bara en myt? Ja, jag är orolig iallafall!

Igår skrev jag en sång. Asså inte för att skryta men....den är GRYM! Jag känner att jag verkligen lyckats den här gången! Martin och jag har bestämt oss för ett namn också: 2Epic! Utropstecknet ska vara där också (tror jag, jag kom på det nu, haha! Måste säga det till Martin). Kommenter gärna vad ni tycker om det namnet! Låten jag skrivit heter Too Epic, men det betyder inte att tvåan står för too. Det är liten ordlek...2=Too och 2=Two. Vi är två stycken i bandet. Ni fattar!!
Vi har även planer på att spela in våra låtar i en studio. Det kommer bli grymt!

Idag är ganska soft, men samtidigt ganska tråkig. Typ inga lektioner och en lång håltimme innan lunch!
När jag kommer hem ska jag finslipa låten och sedan blir det Greys Anatomy. Asså jag fatade inte det där med varför Izzie såg Denny. Hoppas det blir mer klart idag!

Vi ses, ha det bra!
Amanda

Inlägg från mobilen!

Detta inlägg skriver jag från min mobil! Om det funkar så kan jag ju skriva vart jag än är. Fast det är ganska jobbigt att skriva långa texter på mobilen. Snart är det engelska, och vi ska redovisa en bok. Jag har läst ''liftarens guide till galaxen''. Den är så otroligt bra! Jag läste ut den på mindre än en vecka. Fast det va för att jag började för sent och hade bara en vecka på mig, men aja! Nu har jag iallafall lånat resten av böckerna. Ikväll är det Desperata Hemmafruar! Längtar! Ha det bra! Amanda

Yesterday waz crazzzy!

Jag måste börja det här inlägget med att säga: FÖRLÅT! Jag känner mig så jävla taskig! Det va inte så jag hade tänkt mig att det skulle bli! Ni är riktigt bra vänner, och jag hoppas ni hade det trevligt de första timmarna.
Jag måste även säga: TACK, för att ni tog hand om oss.

Igår fyllde jag som sagt år. Det firades med grillning på altan och sedan Robinson...elelr iallafall för vissa. Johanna, Becky och jag hade annat för oss. Den här natten har jag inte kunnit sova alls nästan! En Becky som vandrar runt och frågar efter Martin. Johanna som inte ville sova, så jag hotade med att Martin skulle komma och göra henne med barn om hon inte försökte somna. Det var galet helt enkelt!

Det jag fick denna födelsedag var: Pengar (1900kr), en äppelpaj och en blåbärspaj, godis, godis, mascara och säkert nått mer...
Tack för igår iallafall!
Ha det!
Amanda

Waking up in Vegas

Igår var det äntligen dags för handledarutbildningen. Min morbror (som verkligen vill att jag ska börja köra och har tjatat på mig sen jag fyllde 16) var väldigt glad. Det var faktiskt ganska chill. Det dem gick igenom var intressant och kakorna var goda!
Idag blir det storhandla på Gränby. Imorgon smäller det! 17 år! Otroligt.
Jag har inte så mycket att skriva just nu, så jag avslutar med en sång:



Otroligt bra!
Ha det bäst!
Amanda

The taste of her Cherry Chapstick

Ont i vaderna! Mycket ont! Just nu är produkten Hot&Cold in my heart. Det är typ en slags kylbalsam. Så skönt att ha på!

Idag var det dags för min grupp att redovisa lite om Arktis. Det gick ju skitbra! Fast vi drog över på tiden med typ 10 minuter, vilket betyder att vi höll på i en halvtimme!
Sen efter så bar det av till Fyrishov. Det gick bra för mig och alla andra var riktigt duktiga! Jag vet att jag sagt det förut, men jag tycker att Smip08 är så bäst! Alla är så otroligt duktiga! Sen kom iallafall Henrik och Theodor. Theo skulle på vattengymnastik. Fast vi badade lite i äverntyrsbadet först och hälsade på några smippare. Jag vet inte vad dem tyckte, men om någon i klassen läser det här: Nej, han är inte galen! Han är autistisk! Haha!
Sen var jag med på vattengympan, det va riktigt kul. Dansa och sjunga i vattnet, underbart! Man känner sig så ung, för man är ju trots allt snart hela 17 år!

Men när jag kom hem blev jag riktig chockad. För på bänken låg ett brev adresserat till mig. Jag öppnar och i brevet ligger ett Cherry Chapstick! Och gissa hur jag vann den! Jo, en tävling. Asså jag känner mig lite rädd. Jag har nu alltså vunnit två sms-tävlingar gällande Katy Perry! Jag vinner liksom aldrig nått! Weird! Men det bästa var att det verkligen va ett Cherry Chapstick. Den luktar så gott! Körsbär!
Så här ser den ut:




Nej, snart är det Desperate Housewifes. Får inte missas!

Ha det underbart!
Amanda

Gossip in my heart, yeah?

Allting är så stressigt just nu. Mycket att göra. Hinner inte. Panik!
Annars är det bra. Tre saker som får mig att funka: Musik (off course!), människor och gossip! Älskar en bra gossip-historia!

Men nu till ett svar på Sonjas kommentar. Hoppas du läser det här Sonja!
Okej, hrrm. Jag respekterar din tro till 110 %. Jag tycker det är så otroligt stark av dig att kunna gå emot och välja bort saker som är självklara för så många ungdomar idag. Inte nödvändiga, men självklara. Kommer du ihåg i Tiunda? Jag tänkte varje dag på att "inte spela musik från mobilen när Sonja var i närheten", för jag ville inte att du skulle känna dig osäker och otrygg i närheten av mig. Jag tänkte även på vad jag sa, och anpassade mig så gott jag kunde i din närvaro. Och jag fattade inte att det va vissa i klassen som inte kunde acceptera att du inte ville göra vissa saker. Det var så sjukt svårt för mig. Fast det va lite tomt utan dig på resor och sånt, eftersom resten av klassen var så tajta och, tjae, man kan ju inte vara kompis med alla! Jag respekterar än idag ditt sett att leva. När jag åkte hem till dig var jag så nervös att säga något olämpligt. Jag försökte tänka igenom vad jag skulle säga innan, men det är riktigt svårt eftersom jag vanligtvis agerar innan jag tänker. Men det jag försöker komma fram till är att: jag skulle aldrig någonsin vara den jag är idag utan musiken! Mitt liv kretsar runt musik! Jag klarar mig inte en dag utan den. Och för att inte glömma min egen musik. Jag måste skriva ner det jag känner och sedan tonsätta det. Det är så jag funkar. Så för mig stämmer "No Music, No Life". Du behöver inte alls respektera det jag säger, men jag hoppas du förstår mig! Att två så olika människor kan vara så bra vänner är ett under, ett under som jag är så glad över har inträffat!

Nej, efter den där lilla hjärnrensningen är det dags att gå tillbaka till plugget.

Ha en bäst dag och keep it real!
Amanda

Chockad och jag gillart´

Happ, då har det gått tre veckor sen jag träffade Katy. Min idol, förebild, insperation! Hon och hennes musik betyder väldigt mycket för mig. För mig är on the real deal!

Aja, igår blev en lång dag. Liten get-together hemma hos morbror Henrik. Vi åt god mat och kollade på en väldigt chockande Melodifestival. Jag tycker det är så underbart att låten som vann, vann! Det betyder att juryn inte vet ett skit om vad resten av svenska folket tycker! Kanske får det dem att tänka till.
Jag tycker också att det va bra att hon vann för att den som svenska folket röstar fram ska vara den som kommer etta! Jag tycker det är skit när juryn har givit sina poäng till en viss låt, och svenska folkets val kommer tvåa! Det händer ofta och det är bara så dåligt! Och kom igen, Caroline af Ugglas är så jävla grym! Hennes låt, hennes stil och hennes attityd. Wow, säger jag bara! Jag vet att det är vissa som inte gillar henne, men svenska folket tog henne till en andra plats. Det säger mycket!


Nu är det bara jag, Tómas och Victor (från Mexico) här hemma. Resten är och lämnar Arní och Lena på Arlanda. Det ska tillbaka till Island. Så coolt att jag känner isläningar, och att jag kan prata isländska! Arní är iallafall Margrets (Henriks fru) bror och Lena är hans tjej. De är jättetrevliga. Och Arní fyller år idag så imorse blev det våfflor. Gott!
Lite senare ska jag och Tómas ta med Saga och Victor på innebandy. Victor har aldrig sett på innebandy förut. Han hade även bara sett snö en gång i sitt liv innan han kom hit till Sverige. Och idag är första gången han ser solen här i Sverige också. Så coolt att det finns så olika personer med så olika erfarenheter! Livet är fullt av saker vi inte fattar och aldrig kommer fatta, and I like it!


Ha en bra Söndag!

Amanda


8 dagar kvar!

Ännu en dag avklarad, ännu en helg väntar! Tiden går så fort. Imorgon om en vecka har jag levt i 17 år, med andra ord: jag fyller år! Jag vet inte om jag längtar så speciellt mycket. Jag har ju redan fått världens bästa present: En kram av Katy Perry! Inget kan nog toppa det! Fast mitt party kommer nog inte vara så pjåkigt endå. Måste fixa lite låtar till PS3:n så man kan digga lite!

Idag blev det inte mycket skola, men jag har bestämt mig för att satsa lite mer på att jobba hemma också. Jag får aldrig nått gjort utanför skolan. Massa spanska just nu...
I helgen händer det inte heller så mycker. Jag har så tråkigt liv! Fast lite skoj blir det imorgon hemma hos Tómas, hoppas jag!

Det känns som att jag bara skriver om vad jag gör om dagarna. Förut var det mer "djup"(se citat-tecknen runt om!)  i det jag skrev, nu är det bara boring! Fast som sagt, jag måste få lite insperationspåfyll ibland!

Hoppas du får en bra dag och en roligare helg än min, så ses vi!
Amanda

Anonym om Så jävla roligt!:

"Sådära ja.
Nu skall du få höra här.
Jag, anonym,. har ingenting emot dej eller dig blogg.
Den är faktist ganska rolig tilloch med.
jag skulle bara kolla hur många inlägg du skulle skriva om mig om ja var jävlig.
NIO STYCKEN lyckades jag med, duktig eller hur?
men nu orkar jag inte mer. hare bra."

Haha, så skön! Ja, det va duktigt!

Så jävla roligt!

Fortfarande sjuk, men va i skolan idag. Vi spelade in vår film till vatten-redovisningen. Vi blev lite busted när vi satt på golvet i hissen och en tjej öppnar dörren och frågar: "Ni är Smipare va?"(eftersom vi satt på golvet). Sen hör man: "Vi har aldrig tänkt på att man kan hänga i hissen". Så jävla roligt!
Sen kom Anna Hedh från EU-parlamentet och pratade lite och svarade på frågor. Ganska intressant!
Sen var det musik. Vi spelade Knocking On Heavens Door i smågrupper. Min grupps version lät riktigt bra måste jag säga!

Nu är jag hemma, skulle egentligen vara på teater kl. 19.00 men hade så ont i huvudet så jag åkte hem...
Snart blir det väl mellanmål eller nått, sen låtskrivande! Älskar´t! Ni som skriver förstår den otroliga känslan man får när man skrivit en bra text. Ännu mer känns det när man kommit på en bra melodi och några ackord till också.
Jag känner såklart inte att alla mina texter är bra, eftersom det ibland kan blir tre låtar på en vecka, en låt på en timme eller nått sånt. Så ni fattar kanske att innehållet inte alltid är det bästa. Men ibland så beundrar man sig själv över att man kan formulera sina tankar och känslor på ett sådant sätt som man just gjorde på pappret framför sig.
För mig handlar det mest om att få insperation, så om det inte blir tre låtar på en vecka, kan det bli en låt typ tre månader. Det tar bara stopp! Händer det inget och ser jag för lite av det runt om kring mig, ja, då får jag ingenting ur mig heller.
Nej, nu har jag babblat på för mycket om ingenting....

Ha det bäst!
Amanda

Blond?

Fortfarande sjuk. Yr och illamående. Ändå lyckas jag sitta framför datorn, what?

Tänkte att det kanske är dags att färga håret snart och jag har tänkt mig nått ljusare. Inte überblond, men typ röd-orange-blont.
Jag har haft alla möjliga hårfärger:

Rött


Svart


Blont


Brunt

...och allt där i mellan. Tyck gärna vad ni till vad ni tycker!!

Annars rullar allt på. Snackade med Martin på telefon igår. Eftersom vi inte kan träffas den här veckan fick vi träna lite över telefon. Det funkade jättebra, så det blir nog på det viset mycket framöver!
Taggad inför Greys ikväll, såklart. Jag har även hittad två nya, riktigt bra låtar: Im In Miami, Bitch - LMFAO och Pusher - Henok Achido feat Sophia Somajo. Makes you wanna move!

Ha det bra!
Amanda

Tisdag

Fortfarande sjuk, men åkte till skolan endå för att inte svika min grupp. Fast känns som jag gjort det endå eftersom jag fick ett meddelande postat på min wall på FB. Jag skulle tydligen ta med kamera. Såg det nyss så lite försent. Aja, hoppas det funkar endå.

Idag ska vi kolla på The Last King Of Scotland. Vet inte varför men, men. Senare blir ner på stan och köpa två nya strängar till elgitarren. Tror det är en B-gitarr där strängarna inte är sådär jättebra. Hoppas de nya håller bättre. Har redan hunnit skriva tre låtar till bandet, på ca. en vecka. Vad får jag allt ifrån? Det kanske inte är bra, men det är mycket! Jag gillar den senaste jag skrivit och vårt första fan Tómas gillar den första jag skrev!
Vi skulle egentligen giggat idag, men vi får ta det nån annan dag.

Nu måste jag gå till filmen.
Ha det bra!
Amanda

Got to be said!

Ett helt inlägg till just dig Anonym.

Först hackar du på min blogg och mina åsikter.

Sedan
hackar du på mina intressen och insperationer.

Sedan hackar du på in klass, som du inte alls vet någonting om.

Sedan hackar du på mina vänner.

Du är fan helt dum i huvudet. Du säger: "På internet kommunicerar vi med text, och så länge du inte vill framstå som en idiot så stava inte fel på var och varannat ord. Idiotjävel."
Hur tänker du egentligen? Tänker du över huvud taget? Är det bara du som försöker vara något du inte ens är i närheten av, perfekt? Och det vi alla undrar, och samtitdigt har svar på: VEM ÄR IDIOTEN EGENTLIGEN!? DU!
I början kunde jag acceptera dina åsikter, men när du sedan började kommentera för att håna mig och det jag skrev har det bara blivit irreterande! Säkert det du ville, så nu kan du sluta!

Och en sista sak, jag vet vem du är!


Helgen

Äntligen har vi trummorna! Nu ska vi träna så att vi blir utslängda ur huset. Vi har inget namn än, men vi har vår första låt någorlunda intränad. Hoppas resten funkar.

I fredags kom Martin, sen på kvällen kom Theo och Tómas. Jag och Martin gjorde pizza till alla. Det blev riktigt gott! Sen blev det fattiga riddare till efterrätt. Också gott!

På lördag morgon åkte vi till Bålsta och köpte trummorna. Väl hemma började vi träna för fullt. Det lät riktigt bra! Vi körde på till omkring 16.00. Efter det bar det in till stan för att fira Maggan och Cessan. Maggan blev nog riktigt glad över sin present. Den var grym! Såklart så kom Cessans gitarr fram, och jag måste be om ursäkt för dem som börjar tycka det blir jobbigt att jag spelar VARJE gång vi träffas. Jag älskar det, men jag har bestämmt att när ni kommer den 21:a blir det nada! (Om inte alla är med på det, såklart!)
Efter åkte jag hem till Tómas, där Martin fanns. Vi gick ner i källaren och busa. Sen innan vi skulle sova kollade vi på Mamma Mia. Otroligt bra film! Fast vi orkade inte kolla klart, så vi kollade på resten på morgonen.

På söndagen åkte vi hem till mig och giggade mera. Fast jag råkade somna till Martins spelande, men vaknade sedan av att Tómas slog så hårt han kunde. Och ett tips är att inte sova i samma rum som någon spelar trummor. Det gör riktigt ont i öronen när man vaknar! Sen skulle iallafall trummorna hem till Martin, som bor i Fjärdhundra, utanför Enköping. Och jag skulle ju då följa med tyckte Martin. Så det blev en tur dit också.

Under alla dessa händelser så var jag sjuk. Ont i halsen, förkyld och yr. Så jag är hemma från skolan idag för att kunna vara i där imorgon. Då ska min grupp ner på stan och intervjua folk om vem dem tror äger Nordpolen. Samtidigt ska vi filma alltihopa och sedan spela upp det för klassen.
Men denna dag ska jag iallafall sova!

Ha det bra!
Amanda

O.o

Typ inget som händer i veckorna längre. Man har ju samma rutiner hela tiden, det blir tråkigt efter ett tag.
Man går upp, åker till skolan, åker hem, sitter framför datorn, går upp och skriver musik, går och lägger sig. Så ser det ut för mig typ varje dag!
Idag kommer iallafall Martin till mig, och i helgen ska vi köpa trummorna så va kan starta vårat band. Henrik (min morbror) ringde nyss också, och sa att han skulle lämna av Theo och Tómas hos oss i kväll. Yey!

Nu har jag strax spanska, fast jag vill hem!
(Och nej, jag kommer inte gissa vem du är anonym! Du kan ju stå upp för vem du är och säga det själv!)

Ha en bra fortsatt dag!
Amanda

C´mon!

Idag var jag i Knivsta hemma hos Sonja. Så kul och träffa henne igen. Vi typ lagade mat och...det va nog det vi gjorde! Fast vi pratade också. Godaste maten blev det också: Stuvade makaroner och falukorv!
Sen fick jag åka tåg hem baklänges, och jag tycker det känns som om man åker bakåt i tiden! Det gör det!

Nu är jag hemma och ska strax kolla på Greys Anatomy. Meredith=Bitch, Izzie=Crazy, alla andra=What!? Jag älskar det!

Och en sak innan jag går! SNÄLLA ANONYM, SLUTA KOMMENTERA! Jag fattar inte vad som är ditt problem! Om du inte gillar min blogg, läs den inte. Om du inte gillar Katy Perry, läs inte min blogg. Om du vill vara störig, ta ditt så kallade liv och gå och hacka på dem som förtjänar det! Jag har fan inte gjort dig nått. Och om det är så att jag vet vem du är! FUCK YOU!

Ha det bäst!
Amanda

Drum Set

Check this out! Eftersom jag älska att hålla på med musik/skapa musik, så tycker jag det här är skitkul!
http://www.ronwinter.tv/drums.html


(Länken är tagen från Katy Perrys blogg!)


Swarovski iz tha ting!

Igår var jag på stan med Johanna! Kul att träffas igen och det är så kul att vara med henne för hon är så klantig. När skulle ta ut pengar till exempel, så tryckte hon på "avbryt"-knappen HELA tiden. Och det va inte ens med mening!
Men vårt mål var att köpa presenter till Maggan och Cessan. Och vilka otroligt bra presenter vi hittade! Iallafall till Maggan! Asså guuh vad hon kommer bli glad...eller inte! Haha!
Men vi gick i snöregnet och jag va hungrig, Johanna ville hitta presenterna, och jag var hungrig, Johanna hade redan ätit, jag ville ha mat! Så tillslut gick vi till McDonalds och tog en paj (och jag tog en McChicken Jr).
Sen när vi skulle åka hem så satte vi oss först i tågstation för att vänta. Då sa Johanna världens roligaste grej, som man egentligen måste ha varit där för att fatta! Intresseklubben antecknar....

Idag i skolan så hade vi dem efterlängtade redovisningarna av våra svenska-arbeten. Bilden skulle modernisera en saga/myt, för att sedan skriva ner det på en tillhörande bild (eller i en slags bok, vet inte riktigt). Musiken skulle skriva en låt om en saga/myt och draman skulle dramatisera en utländsk saga/myt. Alla var så otroligt bra! Vilken klass måste jag säga! Jag är så stolt, och glad över att jag inte bytte!

Idag har jag jobbat för att få pengar till trummsettet, som såklart han som ägde sålde! Bara att leta upp ett nytt! Bandet ska bli av. Det lovar jag (typ)!

JUST DET! Jag läste Katy Perrys blogg idag och undrade vad ordet/namnet swarovski bettyde. Tydligen så är det ett slags kristaller , eller själva formen på dem, eller vad de innehåller. Jag vet inte riktig, men kristaller är det iallafall. Jag googlade ordet och hittade de här hörlurarna:

De är otroligt grymma, och tydligen så är det så att om något har blivit swarovski:at, så har det massa kristaller på sig! Typ som dessa föremål:





Njut av dessa underbara bilder, det finna man kan göra om man swarovski:ar upp saker och resten av dagen!
SMIP08, ni är bäst!
Amanda

Black & Gold

Nu har det gått en vecka sen jag träffade Katy! Wow, asså jag fattar det inte riktigt helt än.

Idag har jag jobbat hemma så jag kan få ihop pengar till att köpa ett trumm-set. Sen blir det kul!
Vi har några namn men inget bestämmt. Tänker inte avslöja något än förrens deadline datumet 21/3 (för er som bryr er).

Imorgon ska jag träffa Johanna på stan. Det va länge sen man gick på stan med någon. Brukar ta en sväng efter skolan, men då är jag oftast själv.
På onsdag ska jag troligtvis hem till Sonja också. Det va länge sen man träffade henne! Plus att jag ska hem till Cessan på lördag. Vilken reunion-vecka!

Idag gjorde jag en till bild i Photo Pos Pro:

Inspererades av covern som hon gjort på Sam Sparrows Black & Gold(länk) ! Hon har sån underbar röst!
Man kanske inte ser så bra på bilden men det står:"Cuz If You´re Not Really Here, I Don´t Wanna Be Either!". Sparrow är en riktigt bra låtskrivare och som ni vet så är det sånt jag faller för. Så kombinationen av hans låt och hennes röst är helt underbar!

Ha en bra vecka!
Amanda

RSS 2.0